Каськів не визнав свою провину юридично, - Луценко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Каськів не визнав свою провину юридично, - Луценко

Казна та Політика
219
Колишній глава Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України Владислав Каськів юридично не визнав свою провину. Про це заявив генеральний прокурор України Юрій Луценко під час брифінгу. “Юридично це не є визнанням своєї провини”, – сказав Луценко.
При цьому, за словами генпрокурора, показання, які давав Каськів вранці 1 листопада, дають підстави говорити про те, що це фактично визнання ним своєї провини.
Нагадаємо, у ніч на 1 листопада Каськіва екстрадували з Панами співробітники Генеральної прокуратури України та Служби безпеки. Його підозрюють у заволодінні в 2012 році в змові з іншими особами коштами державного бюджету України на суму близько 7,5 млн гривень. Пізніше Печерський районний суд відпустив Каськіва під заставу.
У серпні 2016 року Генпрокуратура повідомила про затримання Каськіва панамськими правоохоронцями. Пізніше стало відомо, що суд Панами заарештував його на 40 діб. У вересні минулого року суд Панами обрав для Каськіва запобіжний захід у вигляді застави в 600 тис. доларів. Уже в жовтні 2016 року Каськів вніс заставу і вийшов з в’язниці.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас