Укрсоцбанк випустив звіт з нефінансової діяльності за 2016 рік — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укрсоцбанк випустив звіт з нефінансової діяльності за 2016 рік

Особисті фінанси
35
Укрсоцбанк опублікував сьомий звіт з нефінансової діяльності. Документ випускається у рамках участі банку в міжнародній ініціативі Глобальний договір ООН (ГД ООН).
Щороку через нефінансову звітність установа інформує громадськість про виконання взятих на себе зобов’язань та звітує перед ГД ООН щодо імплементації 10 принципів договору. У поточному нефінансовому звіті читачі знайдуть детальну інформацію про проекти банку у сфері трудових відносин, волонтерські та благодійні ініціативи, заходи з розумного споживання природних ресурсів тощо.
“2016 рік став роком змін для нашого банку і, в той же час, черговим роком добрих справ та піклування про незахищені верстви населення. Ми незмінно розвивали корпоративну культуру та заохочували корпоративне волонтерство, які відтепер поширюються і на об’єднану команду Укрсоцбанку та Альфа-Банку Україна. Вірю, що з Альфа-Банком Україна ми разом створюємо найкраще місце роботи, потужну установу з міцною корпоративною культурою, цінностями та соціально відповідальним бізнесом”,розповідає голова правління Укрсоцбанку Тамара Савощенко.
Нагадуємо, що Укрсоцбанк – одна з перших українських компаній, яка долучилася до ініціативи Глобального договору в листопаді 2006 року. На сьогодні банк опублікував сім звітів з нефінансової діяльності. Всі звіти банку доступні на офіційному сайті Глобального договору ООН та на офіційному сайті фінустанови.
Читати нефінансовий звіт Укрсоцбанку за 2016 рік
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас