Мешканці восьми районів Києва можуть скористатися системою електронного запису до лікаря — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мешканці восьми районів Києва можуть скористатися системою електронного запису до лікаря

Світ
2785
У Києві системою електронного запису до лікаря можуть скористатися мешканці 8 районів з 10.
Як повідомили в прес-службі Київської міської держадміністрації, поки що не підключені до системи електронного запису Дніпровський і Голосіївський райони.
Водночас на даний момент в столиці системою електронного запису користуються щодня більш ніж 4 тисяч пацієнтів. Зараз до системи підключено 8 районів столиці, 28 центрів первинної медико-санітарної допомоги, 216 амбулаторій, 13 консультативно-діагностичних центрів та поліклініки чотирьох дитячих клінічних лікарень.
Система буде продовжувати розгалужуватися, поки всі медичні установи столиці не будуть підключені до неї. Згідно з інформацією КМДА, системою вже можуть користуватися 156 тис. пацієнтів.
При цьому наголошується, що сьогодні для зручності пацієнтів доступні чотири способи запису до лікаря: інтернет, сall-центр, через реєстратуру і безпосередньо у лікаря в кабінеті. Тобто кожен може обрати зручний для себе спосіб запису. Як зазначив чиновник, в даний час половина записів на прийом до лікаря відбувається через інтернет. Він додав, що в чотирьох амбулаторіях Подільського та Оболонського районів лікарі вже ведуть електронну медичну картку.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас