“ГЛОБУС“ на виставці “АгроКомплекс-2017” — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

“ГЛОБУС“ на виставці “АгроКомплекс-2017”

Світ
30
Команда Банку розширює коло партнерів під час головної аграрної події осені.
“ГЛОБУС” – активний учасник масштабної виставки “АгроКомплекс-2017”, яка проходить у столичному виставковому центрі “КиївЕкспоПлаза”. Банк представляє програму кредитування агропідприємств «Хлібороб» та вигідні кредити на придбання сільськогосподарської техніки спільно зі своїм партнером — ТОВ “YTO-Україна”, єдиним офіційним і ексклюзивним дистриб’ютором тракторів YTO виробництва КНР в Україні.
“Агрокомплекс” – це міжнародний інтерактивний майданчик для обговорення актуальних трендів світових аграрних ринків та визначення найперспективніших напрямків розвитку агропромислового виробництва України. Цього року виставка зібрала понад 250 експонентів з 12 країн на експозиційній площі 20 000 кв.м.
“ГЛОБУС” давно співпрацює з аграріями і пропонує їм різноманітні програми та продукти.
Для нашого Банку це один з пріоритетних напрямків, тому нам є що запропонувати ринкупояснює начальник Департаменту малого та середнього бізнесу Оксана Шульга. – Такі заходи — можливість показати Клієнтам цікаві форми взаємодії і знайти нових перспективних партнерів. Ми підходимо до сільгоспвиробників комплексно і готові кредитувати не лише поточну діяльність агропідприємств і придбання ними техніки від найкращих виробників, а й, наприклад, посівну кампанію”.
За матеріалами:
Глобус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас