FinTech Ukraine 2017: допомагаємо визначити наміри вашого клієнта — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

FinTech Ukraine 2017: допомагаємо визначити наміри вашого клієнта

Фінтех і Картки
329
Компанія BankOnline за підтримки медіа-партнерів Finance.ua та “Мінфін” оголошує місяць FinTech Ukraine.
Протягом місяця ми знайомитимемо вас з новими проектами в галузі фінансових технологій, які нещодавно заявили про себе і зараз завойовують своє місце на ринку України і не тільки. Хто вони, які рішення пропонують, в чому їх унікальність?
Про це ми розповімо в рубриці “Учасники стартап сесії FinTech Ukraine 2017”. А познайомитися з ними особисто, дізнатися подробиці і віддати свій голос за найкращий, на вашу думку, проект можна 1 листопада на конференції FinTech Ukraine 2017. Сьогодні розповімо про OneKarma.
FinTech Ukraine 2017: допомагаємо визначити наміри вашого клієнта
Завдання, які вирішує проект:
Чи достатньо банку оцінювати клієнта тільки за залишками на рахунках і анкетними даними? Чи існує різниця у споживанні між чоловіками 30-35 років? І коли ж ви, нарешті, поміняєте телефон? На ці та інші запитання можна відповісти, використовуючи не так вже й багато інформації, а як – про це подбає платформа OneKarma.
Завдання: Як мерчанту дізнатися, що купують і «чим живуть» його клієнти за межами торгової точки? Як банку додатково монетизувати свою клієнтську базу?
Особливість проекту:
Використовуючи виключно транзакційні дані, на основі алгоритмів машинного навчання, OneKarma відтворює персональний профіль клієнта. Особливість платформи в тому, що вона аналізує не інтереси, а реальні покупки. На думку творців проекту, саме реальні покупки більш точно визначають споживчий профіль клієнта.
Кілька слів про проект:
OneKarma – це Data-driven платформа для аналізу клієнтських транзакцій. OneKarma визначає наміри клієнта здійснювати покупки, виходячи з його транзакційної історії та історій схожих клієнтів.
Люди:
Alexey Tsibilyuk (в минулому Голова IT-департаменту USB банку, голова відділу розробки в BitBank, а зараз – СТО у CashUp), Oleg Shram (в минулому розробляв стратегію розвитку для Safe Chats та IPAY, COO BitBank, зараз – CEO CashUp), Дарина Перемот (впроваджує машинне навчання у fintech проектах: OneKarma CashUp).
Сайт:
Дізнатися більше про проект OneKarma та інші технологічні рішення у фінансовому секторі, а також проголосувати за найкращий проект можна 1 листопада 2017 на конференції FinTech Ukraine 2017, організатором якої виступає компанія BankOnline.
Зареєструватися на конференцію FinTech Ukraine 2017 можна тут.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас