Сергій Панов став кращим начальником юридичного департаменту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сергій Панов став кращим начальником юридичного департаменту

Світ
145
Кращим начальником юридичного департаменту в Україні став Сергій Панов — заступник Голови Правління — начальник Юридичного Департаменту UKRSIBBANK BNP Paribas Group, такий результат Best Legal Departments 2017 — V щорічного форуму юрисконсультів.
Зазначимо, що UKRSIBBANK LEGAL було номіновано у цілій низці категорій, а це означає, що високий рівень юристів банку визнають у професійному середовищі.
У своїй щоденній праці Юридичний департамент банку — один з найактивніших лідерів у законотворчій та нормотворчій діяльності країни. Наші фахівці беруть активну участь у профільних робочих групах і комітетах Верховної Ради України (ВРУ), Незалежної асоціації банків України (НАБУ), Європейської бізнес-асоціації (ЄВА) та Американської торгово-промислової палати (АСС).
“Юриспруденція — це особлива професія. Вона потребує постійного розвитку, невтомної допитливості, зацікавленості та залученості у всі процеси діяльності компанії та звісно оперативного мислення — здатності швидко й критично оцінювати ситуацію. А це означає щодня нові виклики й завдання, та високий рівень відповідальності”, — підкреслив Сергій Панов.
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас