Бердмудська юрфірма заявила про можливе повторення скандалу з "панамськими документами" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бердмудська юрфірма заявила про можливе повторення скандалу з "панамськими документами"

Світ
299
Бердмудська юридична фірма Appleby заявила про можливе повторення скандалу з “панамськими документами” через хакерську атаку.
Про це повідомляє The Telegraph.
“Зареєстрована на Бермудських островах фірма Appleby почала попереджати своїх клієнтів про можливе розкриття даних про їхні офшори в результаті кібератаки”, – йдеться в повідомленні.
Згідно з інформацією видання, велика офшорна компанія визнала, що її комп’ютерні записи були зламані. Фірма Appleby, що базується на Бермудських островах з офісами в багатьох податкових гаванях, заявила, що клієнти можуть бути залучені до витоку конфіденційної інформації.
Відзначається, що витік включає деяких з найбагатших людей Великої Британії, які завдяки інформуванню юрфірми мають можливість підготувати юридичний захист і найняти PR-компанії для захисту своєї репутації.
Так, оприлюднення даних про офшори Appleby може відбутися лише через півтора роки після публікації Міжнародним консорціумом журналістів документів, вкрадених хакерами у панамської фірми Mossack Fonseca.
За даними компанії Chambers and Partners, яка складає рейтинги юридичних компаній, серед клієнтів Appleby є великі фінансові компанії, міжнародні корпорації, а також багаті приватні клієнти.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас