Ощадбанк профінансував зовнішньоторговельну діяльність клієнтів на загальну суму 20 млн. дол. США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ощадбанк профінансував зовнішньоторговельну діяльність клієнтів на загальну суму 20 млн. дол. США

Особисті фінанси
36
В рамках стратегічного партнерства з Європейським банком реконструкції та розвитку, зокрема за Програмою сприяння розвитку торгівлі, з початку 2017 року Ощадбанк надав послуги з торговельного фінансування на загальну суму 20 млн. дол. США.
Банк профінансував компанії з галузі нафтохімії та торгівлі пально-мастильними матеріалами, надавши резервні акредитиви, підтверджені найбільшими міжнародними банками, – Citibank N.A. (London) та Raiffeisen International bank (Vienna).
Як повідомив голова правління Ощадбанку Андрій Пишний, до кінця поточного року за програмою підтримки торгівлі ЄБРР управління структурованого торговельного фінансування банку планує надати клієнтам фінансування ще на 30 млн. дол. США.
«Стратегічне партнерство з ЄБРР надало Ощадбанку можливість посилити підтримку зовнішньоторговельної діяльності клієнтів, використовуючи найсучасніші інструменти торговельного фінансування», – зазначив Андрій Пишний.
Нагадуємо, рік тому, 25 листопада 2016 року, було започатковано стратегічне партнерство між Ощадбанком, урядом та ЄБРР. Крім Меморандуму порозуміння було підписано Договір про приєднання Ощадбанку до Програми сприяння розвитку торгівлі (ПСРТ) з можливістю надання гарантій на суму до 50 млн. євро для підтримки українських експортерів та імпортерів.
ПСРТ спрямовано на розвиток міжнародної торгівлі у країнах операцій ЄБРР, у тому числі в Україні. В рамках цієї програми ЄБРР надає гарантії міжнародним підтверджуючим банкам, беручи на себе політичні та комерційні платіжні ризики міжнародних торговельних трансакцій, що здійснюються банками у країнах операцій ЄБРР.
Ощадбанк пропонує клієнтам, які здійснюють зовнішньоекономічну діяльність, розрахунки за допомогою документарних акредитивів та інкасо, забезпечення банківськими гарантіями та торговельне фінансування за рахунок коштів закордонних банків.
За матеріалами:
Ощадбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас