Deutsche Bank збільшив прибуток у III кварталі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Deutsche Bank збільшив прибуток у III кварталі

Фондовий ринок
134
Deutsche Bank AG (DB), найбільший комерційний банк Німеччини, зафіксував більш ніж двократне зростання чистого прибутку в третьому кварталі 2017 року, незважаючи на істотне скорочення виручки.
Як повідомляється в прес-релізі DB, чистий прибуток в липні-вересні склав 647 млн ​​євро проти 256 млн євро за аналогічний період роком раніше.
Квартальна виручка банку зменшилася на 9,6% – до 5,66 млрд євро.
Аналітики в середньому очікували прибуток банку на рівні 253 млн євро при виручці в 6,84 млрд євро.
Зниження виручки DB очікувалося більшістю експертів, оскільки низька волатильність ринків, помірні обсяги торгів і негативні наслідки тривалого періоду низьких процентних ставок торкнулися багатьох банків світу, проте великим американським фінкомпаніям вдалося це компенсувати за рахунок доходів інвестиційних та інших підрозділів.
Тим часом підвищення прибутку багато в чому пояснюється заходами щодо зниження витрат. Так, витрати банку, не пов’язані з виплатою відсотків, скоротилися в липні-вересні на 14%, до 5,7 млрд євро.
Коефіцієнт достатності основного базового капіталу Deutsche Bank на кінець третього кварталу дорівнював 13,8% в порівнянні з 14,1% на кінець другого кварталу.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас