Надійність Tesla Model 3 піддають сумніву - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Надійність Tesla Model 3 піддають сумніву - ЗМІ

Фондовий ринок
1079
Журнал Consumer Reports, що вже багато років стоїть на варті інтересів споживачів, відповів на критику компанії Tesla, пообіцявши ретельно протестувати і оцінити седан Tesla Model 3, коли він потрапить в його розпорядження.
Все почалося з того, що Consumer Reports опублікував рецензію на новий електричний седан Tesla Model 3, який скоро повинен з’явитися у продажу. У рецензії говорилося, що цей седан буде мати «середню надійність»: «Tesla Model 3 на першому етапі буде середньої надійності, бо багато її технологій вже використовувалися на Tesla Model S. Але ми не можемо сказати, що у неї з самого початку буде високий ступінь надійності».
В цілому відгук був цілком позитивним, однак він не сподобався компанії Tesla. Її представники досить різко висловилися щодо Consumer Reports:
«Наші власні дані знову і знову показують, що Consumer Reports постійно вводить споживачів в оману. Висновки цього видання часто не відповідають дійсності. Це видання проводить тести та опитування, що не мають фундаментальної наукової основи. До того ж вони навіть не провели тести Model 3, а вже зробили про неї якісь висновки».
Журнал вирішив уточнити свою позицію. Джейк Фішер, керівник автомобільних тестів у CR, говорить, що деякі нові технології роблять автомобілі менш надійними, ніж зазвичай. Особливо це стосується першого покоління будь-якої моделі. Але при цьому у електромобілів, таких як, наприклад, Tesla Model 3 і Chevrolet Bolt, менше технічних проблем, ніж у звичайних машин.
Фішер пообіцяв перевірити і оцінити Tesla Model 3 так само ретельно і скрупульозно, як і інші автомобілі. Щоправда, поки що цієї новинки в розпорядженні Consumer Reports все ще немає, хоча компанія Tesla вже випустила її 260 примірників.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас