Савощенко залишає посаду глави Укрсоцбанку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Савощенко залишає посаду глави Укрсоцбанку

Фондовий ринок
1063
Наглядова рада Укрсоцбанку з 2 листопада припиняє повноваження глави фінустанови Тамари Савощенко в зв’язку з закінченням дії трудового контракту.
Про це банк повідомляє в системі розкриття інформації Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку.
Тамара Савощенко на посаді голови правління Укрсоцбанку перебувала з 6 серпня 2015 року. Часткою в статутному капіталі банку не володіє.
“З 2 листопада виконуючим обов’язки голови правління ПАТ «Укрсоцбанк» призначено члена правління Ростислава Матяша”, – йдеться в повідомленні. Також затверджено склад правління банку в кількості 4 особи.
“Наглядова рада Укрсоцбанку 19 жовтня задовольнила мою заяву про звільнення з поста голови правління у зв’язку із закінченням трудового контракту. Протягом цього року я отримала безцінний досвід роботи в зовсім іншій філософії бізнесу, іншій корпоративній культурі, – повідомила Тамара Савощенко. – Це був рік унікальної можливості взяти участь в інтеграційному процесі, поділитися з колегами з Альфа-Банку досвідом і кращими практиками великої міжнародної фінансової групи. Зараз же настав час прийняти нові виклики і тому з почуттям виконаного обов’язку я покидаю Укрсоцбанк і бажаю величезних успіхів команді обох банків!”
За матеріалами:
Фінансовий клуб
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас