Lufthansa планує почати польоти між Берліном і Нью-Йорком — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Lufthansa планує почати польоти між Берліном і Нью-Йорком

Фондовий ринок
178
Група Deutsche Lufthansa AG в п’ятницю оголосила про плани почати польоти між Берліном і Нью-Йорком і збільшити пасажиромісткість існуючих рейсів з німецької столиці в європейські міста, щоб справитися зі збільшеним попитом після банкрутства лоукостера Air Berlin.
Як йдеться в прес-релізі компанії, рейси між Берліном і Нью-Йорком будуть виконуватися чотири рази на тиждень починаючи з 8 листопада. Раніше авіаперевізник не обслуговував цей напрямок, тоді як у Air Berlin був такий трансатлантичний рейс.
Air Berlin, яка тривалий час була збитковою, оголосила про банкрутство в серпні. Частина літаків і екіпажів лоукостера перейде до Lufthansa, також тривають переговори про продаж низки активів EasyJet Plc.
Акції Lufthansa подорожчали на 2,2% після оголошення про рейси Берлін – Нью-Йорк.
Lufthansa перекине декілька широкофюзеляжних літаків на внутрієвропейські рейси, щоб збільшити число доступних квитків з Берліна до Франкфурта і Мюнхена. Аналогічно вчинять її дочірні компанії Swiss Air Lines і Austrian Airlines на рейсах з Цюріха і Відня.
Групі Lufthansa в сфері пасажирських авіаперевезень крім однойменного бренду належать Austrian Airlines, Swiss Airlines, Eurowings (включаючи Germanwings) і Brussels Airlines, а також частка в турецькій SunExpress. У 2016 році вони перевезли рекордну кількість пасажирів – 109,67 млн осіб. Крім того, до групи входять логістичні, технічні та обслуговуючі компанії. Штат на кінець минулого року налічував понад 124,3 тис. осіб.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас