Автомобіль в кредит від Ощадбанку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Автомобіль в кредит від Ощадбанку

Фондовий ринок
2085
Святошинське відділення № 8069 Ощадного банку України в місті Києві підписало угоди про співробітництво з Київським ГРП «АВТОЗАЗ ДЕУ СЕРВІС» і концерном «УКРАВТОПРОМ», які пропонують покупцям за доступними цінами широкий вибір сучасних автомобілів, що виготовляються на німецьких, російських, білоруських та українських автомобільних заводах.
У рамках укладених угод, повідомила керуюча Святошинським відділенням Ощадбанку Лариса Кириченко, ми розпочинаємо реалізацію програми кредитування населення на купівлю автомобілів. Споживчий кредит можна отримати на 1,5 року на суму до 60 % вартості транспортного засобу в національній валюті. Автомобільне кредитування банк реалізовує залежно від терміну кредитного договору за такими ставками: на 3 місяці – 18% річних, на 6 місяців – 22%, на 9 місяців – 23%, на рік – 24%. До погашення кредиту автомобіль залишається в заставі в банку.
На думку пані Кириченко, пропоновані Ощадним банком умови повинні зацікавити бажаючих придбати автомобіль. Адже кредит, виданий у нас, наприклад, на один рік, з урахуванням пропорційного щомісячного його погашення і сплати процентів від фактичного залишку обійдеться в середньому клієнту за ставкою близько 13% річних. Саме в цьому – головна привабливість цієї споживчої позики для позичальника. Що ж до витрат, пов’язаних з оформленням кредиту, то йому доведеться сплатити 4% за страхування автомобіля, а також від 100 до 200 грн. – за нотаріальні послуги.
За матеріалами:
Ощадбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас