Ощадбанк реалізував онлайн-оплату адміністративних послуг на сайті міграційної служби — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ощадбанк реалізував онлайн-оплату адміністративних послуг на сайті міграційної служби

Особисті фінанси
187
Нещодавно Ощадбанк розпочав співпрацю з Державною міграційною службою України. Банком встановлено POS-термінали для здійснення оплати послуг платіжними картками в підрозділах Державної міграційної служби та паспортних сервісах у 19 містах країни. Найбільший в державі паспортний сервіс, який відкрито в столичному універмагу «Україна», теж обслуговує Ощадбанк. Сплатити за оформлення біометричного закордонного паспорта, ID-картки громадянина України та інших документів можливо міжнародними платіжними картками будь-якого банку, в тому числі безконтактними.
Крім цього, банк реалізував можливість онлайн-оплати адміністративних послуг на сайті міграційної служби. Наразі оплатити послуги онлайн можуть мешканці Києва, та вже з листопада сервіс буде доступний для інших міст, підрозділи міграційної служби в яких підключено до електронної черги.
«З минулого року Ощадбанк працює зі ЦНАПами та Регіональними сервісними центрами, де встановлено наші термінали для оплати адмінпослуг. Тож співпраця з ДМСУ стала логічним кроком на шляху підтримки ініціатив для полегшення повсякденного життя. Сервіси, які надаються підрозділами міграційної служби, є затребуваними постійно. Тому ми вважаємо це співробітництво важливим з точки зору підвищення комфорту громадян, економії їх часу та спрощення отримання послуг», – зазначив заступник голови правління Ощадбанку Антон Тютюн.
“Запровадження електронних сервісів не лише прискорює та спрощує процес отримання громадянами адміністративних послуг, а й сприяє зниженню корупційних ризиків та знижує навантаження на працівників міграційної служби, – зазначив Голова міграційної служби України Максим Соколюк. – Минулого року ми запровадили електронну чергу та ряд інших сервісів, сьогодні починаємо впроваджувати онлайн-оплату, оскільки очевидно, що майбутнє – за цифровими технологіями”.
За матеріалами:
Ощадбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас