Ощадбанк видав "теплих" кредитів на суму 3,2 млрд. грн. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ощадбанк видав "теплих" кредитів на суму 3,2 млрд. грн.

Особисті фінанси
30
Ощадбанк представив підсумки програми “теплих” кредитів на щорічному муніципальному форумі “Енергоефективна столиця”
18 жовтня в Києві відбувся форум з енергозбереження «Енергоефективна столиця», партнером якого виступив Ощадбанк – лідер енергоефективного кредитування. Учасники форуму розповіли про свій позитивний досвід у сфері енергоефективності будівель, зокрема житлових.
Начальник Головного управління Ощадбанку по Києву та Київській області Сергій Крючков поділився безпрецедентним досвідом у кредитуванні за урядовою програмою “Ощадний дім”.
Загалом з 2014 року Ощадбанк видав 184 тис. «теплих» кредитів на суму 3,2 млрд. грн. Позичальникам відшкодовано з держбюджету 1,1 млрд. грн. У Києві та області за цей період видано понад 14 тис. енергоефективних кредитів на загальну суму 292 млн. грн., відшкодовано 86 млн. грн.
478 ОСББ з 2015 року провели тепломодернізацію будинків завдяки отриманим в Ощадбанку коштам. Їх профінансовано на суму понад 47 млн. грн., клієнтами вже отримано від держави відшкодування на суму 14,3 млн. грн., в процесі отримання ще близько 5 млн. грн. У Києві та області профінансовано 18 ОСББ на загальну суму 3,48 млн. грн. Вони отримали 960 тис. грн. відшкодування з державного бюджету та 650 тис. грн. – з місцевого бюджету.
«З кожним роком в Україні з’являється дедалі більше енергоефективних квартир і будинків, які модернізовано за підтримки держави та Ощадбанку. Доступні умови, найширша партнерська мережа, можливість обирати товар за мінімальною ціною та державна підтримка роблять програму «Ощадний дім» дієвою та унікальною за популярністю і масштабами», – зазначив Сергій Крючков.
За матеріалами:
Ощадбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас