Співробітники Львівської митниці вилучили 1100 незаконно ввезених мобільних телефонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Співробітники Львівської митниці вилучили 1100 незаконно ввезених мобільних телефонів

Кримінал
566
Співробітники Львівської митниці Державної фіскальної служби (ДФС) вилучили 1100 незаконно ввезених мобільних телефонів у пункті пропуску “Краковець” (Львівська область).
Про це йдеться в повідомленні прес-служби ДФС.
Днями в пункті пропуску “Краковець” співробітники Львівської митниці ДФС спільно з митними органами Німеччини і Литви розкрили факт незаконного ввезення понад 1100 мобільних телефонів вартістю 21,5 млн гривень, а також аксесуарів до них.
Зазначається, що обсяг ухилення від сплати митних платежів становить близько 7 млн ​​гривень.
Представники ДФС повідомили, що вантаж направлявся з Литви в Дніпро.
Мобільні телефони були приховані від митного контролю в мішках з хлоридом натрію.
ДФС заявляє, що зараз здійснюються заходи щодо документування порушення митного законодавства і вивчаються матеріали для визначення ознак злочину за статтею 212 Кримінального кодексу.
“Міжнародне співробітництво сьогодні є одним з потужних і ефективних механізмів розкриття каналів схем незаконного постачання товарів в Україну. Обмін інформацією з митними органами іноземних держав дозволяє сьогодні не тільки встановити справжню вартість товарів, а й розкрити схеми і канали незаконного постачання товарів і встановити коло причетних осіб”, – зазначив виконуючий обов’язки директора департаменту організації протидії митним правопорушенням ДФС Василь Поїзд.
За даними директора департаменту, співпраця ДФС з протидії митним правопорушенням здійснюється з більш ніж 65 митними адміністраціями держав – членів Всесвітньої митної організації.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас