"Легкий старт" для розвитку бізнесу з UKRSIBBANK — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Легкий старт" для розвитку бізнесу з UKRSIBBANK

Особисті фінанси
26
UKRSIBBANK BNP Paribas Group пропонує “Легкий старт” клієнтам середнього та малого бізнесу: юридичним та фізичним особам – підприємцям.
А це означає:
  • 6 місяців – безкоштовного розрахункового обслуговування поточних рахунків, відкритих на тарифних пакетах “Економ”, “Безлімітний”, “Підприємець”
  • можливість безкоштовно закрити рахунок за бажанням клієнта протягом шістьох місяців з дати відкриття першого рахунку.
Акція “Легкий старт” триває до кінця 2017 р.
“Щодня ми покращуємо обслуговування малого та середнього бізнесу – драйвера економіки країни, підвищуючи рівень обслуговування та якість пропозиції. Вже два роки поспіль ми пропонуємо найвигідніше кредитування МСБ за найнижчою ставкою на ринку – 13,9%, – підкреслив Костянтин Лежнін, заступник Голови Правління з питань роздрібного бізнесу UKRSIBBANK BNP Paribas Group.Ми дослухаємося до побажань клієнтів та шукаємо найефективніші шляхи вирішення питань у кожному конкретному випадку. Ми прагнемо зробити фінансове життя наших клієнтів успішним, безпечним і простим”.
Сьогодні UKRSIBBANK довіряють понад 2,5 млн клієнтів, з яких 172 тис. — представники СМБ. Долучайтеся і ви до великої бізнес родини банку, обираючи “Легкий старт”.
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас