"Машина Часу" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Машина Часу"

Особисті фінанси
39
UKRSIBBANK BNP Paribas Group повертає кошти за куплені або продані долари США/Євро своїм клієнтам – юридичним особам – клієнтам середнього та малого бізнесу, що займаються зовнішньоекономічною діяльністю. При цьому, за умовами акції “Машина часу”, банк повертає різницю між курсом UKRSIBBANK та курсом НБУ за три дні: вчора-сьогодні-завтра, але не більше ніж 0,15 грн. на 1 одиницю валюти. Cashback здійснюється протягом 90 днів з дати відкриття рахунку в доларах США або Євро.
Акція “Машина часу” триває до кінця року – 31 грудня 2017р.
Крім того, безкоштовне щомісячне обслуговування рахунку протягом трьох місяців від дати відкриття рахунку. Банк не тарифікує щомісячне розрахункове обслуговування поточних рахунків, відкритих на ТП “Базовий в іноземній валюті для клієнтів сегменту СМБ” або у гривні на ТП “Економ”, “Безлімітний”, “Рахунки спеціального режиму використання”; а також перехід на ТП “Економ” / “Безлімітний” з ТП “Тарифи для формування статутного фонду в національній валюті”.
Усі учасники акції можуть отримати у подарунок унікальну збірку “ЕКСПЕРТНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ” з питань зовнішньоекономічної діяльності – протягом наступного місяця після відкриття рахунку в іноземній валюті.
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас