"ГЛОБУС" на інвестиційному форумі в Миколаєві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"ГЛОБУС" на інвестиційному форумі в Миколаєві

Світ
27
Банк розглядає регіон як привабливий і перспективний.
Голова Правління Банку “ГЛОБУС” Сергій Мамедов узяв участь у ІІІ Інвестиційному форумі “Миколаївщина – надійний партнер», який пройшов у Миколаєві 12 жовтня за ініціативою однойменного ГО та Миколаївської облдержадмінстрації.
“Для “ГЛОБУСА” Миколаїв — один зі стратегічних регіонів, де Банк має намір активно розширюватися і розвиватися, – зазначив Сергій Мамедов. – Такі заходи допомагають краще зрозуміти ситуацію на місцях, домовитися про співпрацю та знайти надійних партнерів”.
У рамках Форуму відбулися 4 платформи з питань розвитку інфраструктури регіону, його агропромислового комплексу, зокрема ринку землі, “зеленої” енергетики та інформаційної безпеки.
Серед учасників заходу були заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Лев Парцхаладзе, Голова Миколаївської облдержадміністрації Олексій Савченко, в.о. міського голови, секретар Миколаївської міської ради Тетяна Казакова, народні депутати України, більше 400 представників влади, бізнесу, дипломати, експерти, представники громадських організацій та інші.
Відеорепортаж з події - https://www.youtube.com/watch?v=qAZZjVdLlOg
За матеріалами:
Глобус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас