Tesla модифікує зарядні роз'єми електромобілів для Китаю — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Tesla модифікує зарядні роз'єми електромобілів для Китаю

Технології&Авто
299
Американська Tesla оголосила про те, що поставить в КНР модифіковані версії електромобілів Model S і Model X, зарядні роз’єми яких відповідатимуть китайським державним стандартам.
В результаті клієнти Tesla зможуть заряджати свої транспортні засоби не тільки на фірмових зарядних станціях. Крім того, компанія готова надати всім клієнтам, які вже купили дані моделі, безкоштовні адаптери.
Tesla побудувала більше 700 зарядних станцій, а до кінця року їх кількість планується збільшити до 1 тис. В даний час мережа фірмових зарядних станцій компанії охоплює понад 170 міст по всьому Китаю, зазначає агентство “Синьхуа”.
У 2016 році в Китаї було продано 507 тис. автомобілів на нових джерелах енергії (NEV), що на 53% вище показника за попередній рік. Продажі електромобілівзросли на 65,1% і досягли 409 тис., тобто на них припадає 80% загального обсягу реалізації NEV.
За планом уряду КНР, до 2020 року в країні буде споруджено понад 12 тис. зарядних станцій для NEV, а число таких автомобілів перевищить 5 млн.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас