mTax вирішує завдання ведення бухгалтерського обліку для суб'єктів малого та середнього бізнесу повністю онлайн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

mTax вирішує завдання ведення бухгалтерського обліку для суб'єктів малого та середнього бізнесу повністю онлайн

Фондовий ринок
2207
Компанія BankOnline за підтримки медіа-партнерів Finance.ua та “Мінфін” оголошує місяць FinTech Ukraine.
Протягом місяця ми будемо знайомити вас з новими проектами в галузі фінансових технологій, які нещодавно заявили про себе і зараз завойовують своє місце на ринку України і не тільки. Хто вони, які рішення пропонують, в чому їх унікальність?
Про це ми розповімо в рубриці “Учасники стартап сесії FinTech Ukraine 2017”. А познайомитися з ними особисто, дізнатися подробиці і віддати свій голос за найкращий, на вашу думку, проект можна 1 листопада на конференції FinTech Ukraine 2017. Сьогодні розповімо про mTax:
mTax вирішує завдання ведення бухгалтерського обліку для суб'єктів малого та середнього бізнесу повністю онлайн
Завдання, які вирішує проект:
Бухгалтерський сервіс mTax особливо актуальний в Україні для підприємців і компаній малого та середнього бізнесу як інструмент оптимізації фінансових і тимчасових витрат на ведення бухобліку та своєчасної здачі звітності.
Для того щоб почати користуватися сервісом, клієнту необхідно буде залишити свій номер телефону на сайті у формі зворотного зв’язку або просто натиснути кнопку “Підключитися” прямо на сайті, після чого представник компанії протягом кількох хвилин зв’яжеться з клієнтом для зручного супроводження процедури реєстрації в системі. Після того як всю необхідну інформацію про клієнта буде зібрано, mTax надасть клієнту повноцінний доступ до всіх можливостей платформи.
Потрапивши в особистий кабінет, клієнту mTax доведеться лише іноді заходити в систему для додавання недавніх документів (договорів, актів, накладних, рахунків), укладених зі своїми контрагентами, все інше буде робити система. За бажання користувач зможе спостерігати за всім процесом ведення бухгалтерії через додаток або на сайті, отримувати найактуальнішу аналітику щодо своїх доходів і видатків, консультуватися з особистим бухгалтером і не тільки.
Крім усього іншого, mTax страхує своїх клієнтів від помилок сервісу на суму до 1 000 000 гривень.
Особливість проекту:
Особливістю проекту є те, що на відміну від традиційних сервісів онлайн-бухгалтерії, які присутні на українському ринку, сервіс mTax пропонує своїм клієнтам не просто зручний софт для самостійного ведення акаунтингу, а сервіс, який позбавить клієнта необхідності навіть думати у майбутньому про якісь бухгалтерські справи. Все це досягається завдяки тому, що mTax бере ведення вашої бухгалтерії повністю на себе, до того ж клієнт зможе контролювати у своєму мобільному додатку або в особистому кабінеті на сайті www.mtax.com.ua.
Кілька слів про проект:
mTax – сервіс мобільної бухгалтерії. mTax ставить собі за мету підняти планку з послуг бухгалтерського обліку в Україні за рахунок поліпшення якості обслуговування, ціни, а також мобільності в плані ведення бухгалтерії. Все це досягається за рахунок стандартизації всіх процесів бухобліку та переведення його в онлайн, що допомагає прискорити, здешевити даний тип послуг, при цьому зробивши його зручнішим, з людським обличчям.
Люди: Проект mTax – спільний проект українського мережевого хай-тек кластера Borsch Ventures і польської компанії Edge One Solutions.
Ключові співробітники компанії «МТАКС Україна»:
Володимир Баскаков – Директор;
Ірина Сазонова – Фінансовий директор;
Віктор Ігнатюк – Консультант з розвитку технології
Web-сайт: www.mtax.com.ua
До речі, для читачів порталу Finance.ua є ПРОМО-код зі знижкою 15%: FTUFN
Дізнатися більше про проект mtax та інші технологічні рішення у фінансовому секторі, а також проголосувати за найкращий проект можна 1 листопада 2017 на конференції FinTech Ukraine 2017, організатором якої виступає компанія BankOnline.
Зареєструватися на конференцію FinTech Ukraine 2017 можна тут.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас