ZTE випустила смартфон Nubia з чотирма камерами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ZTE випустила смартфон Nubia з чотирма камерами

Технології&Авто
508
В Шеньчжені (Китай) компанія ZTE анонсувала свій новий смартфон під суббрендом Nubia. Новинка, що відноситься до пристроїв середнього класу, отримала назву ZTE Nubia Z17 miniS.
Як повідомляє GizmoChina, ZTE Nubia Z17 miniS одягнений в корпус зі скла і металу. На його тильній стороні знаходиться подвійна основна камера зі спалахом з двох світлодіодів, а на фронтальній панелі розташований 5.2-дюймовий Full HD дисплей виробництва JDI, покритий захисним склом Corning Gorilla Glass 3. В основу смартфона ліг 28-нанометровий чіп Qualcomm Snapdragon 653 з графічним процесором Adreno 510. Він доповнений 6 ГБ оперативної і 64 ГБ вбудованої пам’яті без можливості розширення.
ZTE випустила смартфон Nubia з чотирма камерами
ZTE Nubia Z17 miniS має загалом чотири камери. Дві з них з роздільною здатністю 13 мегапікселів знаходяться на задній панелі, а інші дві камери з роздільною здатністю 16 і 5 мегапікселів – на лицьовому боці. До півтора днів автономної роботи без підзарядки новому смартфону забезпечить вбудована акумуляторна батарея ємністю 3200 мАг. Також є кнопка Home з вбудованим сканером відбитків пальців, порт USB Type-C і підтримка NFC, Wi-Fi і Bluetooth 4.1. А ось 3,5-міліметровий аудіороз’єм, на жаль, відсутній.
Старт продажів ZTE Nubia Z17 miniS запланований на 19 жовтня. Його вартість складе 1999 юанів.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас