"ГЛОБУС": бізнес треба вести чесно і прозоро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"ГЛОБУС": бізнес треба вести чесно і прозоро

Світ
62
Банк приєднався до Всеукраїнської мережі доброчесності і комплаєнсу UNIC.
Банк “ГЛОБУС” став членом Всеукраїнської мережі доброчесності та комплаєнсу UNIC, якапросуває ідеї етичного та відповідального ведення бізнесу та оголосила про офіційний старт своєї роботи в Україні 9 жовтня.
Відповідний сертифікат отримав Голова Правління Банку “ГЛОБУС” Сергій Мамедов. На поважному заході Банк також представляла член Наглядової Ради “ГЛОБУСА” Марина Вощилко.
Подія зібрала іменитих гостей, представників провідних вітчизняних та закордонних компаній. З вітальним словом до присутніх звернувся прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.
На Установчих Зборах 9 жовтня було визначено поточних членів та органи управління, фінансування, цілі та задачі Мережі. Наразі Мережа налічує 42 українські та міжнародні компанії, серед яких такі відомі учасники, як KPMG, METRO, “Санофі-Авентіс”, “Карлсберг”, “Нокіан-Шина”, BILLA, “Оріфлейм-Україна”, “Нібулон”, “Сандоз Україна”, “Фенікс-Капітал”, “Авеллум Партнерс”, “Київгума”, “Пластікс-Україна” та інші.
Ініціативна група, в яку у травні увійшли 46 компаній, пройшла самооцінку за анкетою, розробленою на основі стандарту ISO 37001, та репутаційну перевірку за відкритими джерелами. За результатами опитування компанії взяли на себе зобов’язання поліпшити рівень доброчесності у своїх компаніях або зробити кроки до її впровадження. Рік потому компанії звітуватимуть про досягнутий результат.
Всеукраїнську мережу доброчесності і комплаєнсу створено за ініціативою Ради бізнес-омбудсмена за підтримки Європейського банку реконструкції та розвитку і Організації економічного співробітництва. Це нова ініціатива для бізнесу, який прагне працювати прозоро.
Детальніше з діяльністю Всеукраїнської мережі доброчесності та комплаєнсу UNIC Ви можете ознайомитися на http://unic.org.ua/
"ГЛОБУС": бізнес треба вести чесно і прозоро
За матеріалами:
Глобус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас