LG запускає платформу для розробників пристроїв розумного дому — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

LG запускає платформу для розробників пристроїв розумного дому

Технології&Авто
209
LG Electronic відкрила розробникам доступ до API своєї платформи SmartThinQ. Нові продукти можна буде інтегрувати не тільки з однойменним додатком, а й з голосовими помічниками на базі Smart Hub і пристроями Smart Sensor.
Новий інтернет-майданчик, запущений LG, дасть розробникам доступ до платформи пристроїв розумного дому SmartThinQ. Компанія створила сервіс для об’єднання різних сервісів інтернету речей. Розроблені на SmartThinQ продукти і додатки можна буде інтегрувати з платформою голосових ШІ-інтерфейсів Smart Hub. Також нові системи можна буде пов’язати з пристроями з лінійки Smart Sensor, в яку входять розумні датчики для побутової техніки.
Як пояснює ZDnet, стати партнерами LG зможуть не всі – щоб отримати доступ до API, потрібно подати заявку на сайті і пройти відбір. Після підтвердження розробники зможуть випускати свої продукти з використанням бренду SmartThinQ. За допомогою нових форм співпраці LG сподівається розширити свою екосистему пристроїв розумного дому, в першу чергу приладів з голосовим управлінням.
LG вже заявляла про плани обладнати більшу частину побутової техніки, що випускається, штучним інтелектом і голосовим управлінням. Так, в січні компанія випустила смарт-холодильник з голосової помічниці Alexa, а в серпні під брендом Whisen представила кондиціонер, який розуміє голосові команди.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас