Porsche запускає оренду автомобілів по підписці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Porsche запускає оренду автомобілів по підписці

Технології&Авто
519
З листопада американські клієнти Porsche зможуть орендувати спорткар або SUV за передплатою за $2000-3000 на місяць. Зупинятися на одному автомобілі не доведеться – володар абонемента зможе пересідати з 718 Boxster на Cayenne E-Hybrid і назад протягом одного дня.
Спершу сервіс підписки від Porsche буде доступний в Атланті, штат Джорджія. Щоб отримати доступ до автомобілів марки, буде потрібно оформити членство в системі Porsche Passport. Для активації потрібно буде заплатити $500 і пройти перевірку на кредитоспроможність.
Щомісячне продовження підписки обійдеться в $2000 або $3000, залежно від кількості доступних моделей. У цю суму входить використання автомобіля, а також витрати на податки, реєстрацію, страховку, обслуговування та миття.
За $2000. клієнт отримає доступ до восьми моделей спорткарів і SUV, в тому числі до 718 Boxster і 718 Cayman S.
Абонемент вартістю $3000 на місяць дає доступ вже до 22 моделей, включаючи гібридний Cayenne E-Hybrid. Вибирати автомобіль можна буде в мобільному додатку Porsche Passport, доступному на Android і iOS. Як повідомляє The Verge, програма дозволяє змінювати один автомобіль на інший в той же день.
Сервіс підписки буде доступний з листопада. Компанія проаналізує результати, і якщо проект стане успішним, то Porsche запустить його в інших регіонах. За словами президента американського підрозділу Porsche Клауса Целльмера, послуга підписки спеціально створена для клієнтів, які хочуть протестувати відразу кілька спорткарів марки.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас