У Volvo відмовилися від випуску сімейства компактних моделей — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Volvo відмовилися від випуску сімейства компактних моделей

Технології&Авто
625
Volvo не буде випускати сімейство компактних моделей 20-Series. Таку заяву зробив у своєму інтерв’ю Autocar глава Volvo Хокан Самуельсон.
У квітні нинішнього року багатьох автолюбителів схвилювала новина про те, що Volvo планує розробити і випустить на ринок нове сімейство компактних моделей. Причому заяву про це зробив один з топ-менеджерів шведської компанії.
Очікувалося, що в лінійці 20-Series будуть такі компактні моделі, як седан, хетчбек і кросовер. При цьому седан 20-Series мав бути створений для ринку Китаю, хетчбек – для конкуренції з Audi A1, а кросовер – для конкуренції з компактним Audi Q2.
Ця новина звучала дуже правдоподібно. До того ж в січні 2017 року компанія Volvo запатентувала в США назви V20 і V30, призначені, мабуть, для компактного хетчбека і універсала.
Тепер же особисто Хокан Самуельсон заявив, що у Volvo не буде сімейства компактних автомобілів. Чому? За словами Самуельсона, зараз вони вже присутні у всіх сегментах автомобільного ринку, в яких вважають за потрібне. Компактні автомобілі шведську компанію не цікавлять.
Однак, Самуельсон не відкидає, що в майбутньому Volvo може зацікавитися виробництвом невеликих автомобілів. Правда, він не став уточнювати про яке майбутнє йдеться – про близьке чи далеке.
Нещодавно стало відомо, що в найближчі роки Volvo планує перейти на випуск електромобілів. Це будуть повністю електричні авто, гібриди, що підключаються, і «м’які» гібриди, в яких з акумуляторною батареєю поєднується бензиновий двигун.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас