Нардепи хочуть підвищити собі зарплати до міністерського рівня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нардепи хочуть підвищити собі зарплати до міністерського рівня

Казна та Політика
1823
У Верховній Раді України зареєстровано проект постанови про підвищення заробітної плати народних депутатів.
Проект постанови «Про фінансове забезпечення діяльності народних депутатів України» внесений в Раду народними депутатами України – членами Комітету з питань Регламенту та організації роботи Верховної Ради України Павлом Пинзеником, Володимиром Арешонковим, Олегом Купрієнком, Дмитром Лубінцем, Світланою Войцеховською, Владиславом Даніліним, Іриною Єфремовою, Павлом Кишкарем, Михайлом Папієвим, Сергієм Шаховим.
«Установити розмір посадових окладів народних депутатів України на рівні посадових окладів членів Кабінету міністрів України, виходячи з розміру прожиткового мінімуму, встановленого для працездатних осіб на 1 січня календарного року», – йдеться в проекті постанови.
Також пропонується встановити народним депутатам надбавки до посадового окладу в розмірі, встановленому для членів Кабміну.
Крім того, передбачається встановити загальний місячний фонд для оплати праці помічників-консультантів народного депутата в розмірі 25 прожиткових мінімумів, встановлених для працездатних осіб на 1 січня календарного року.
За матеріалами:
Главком
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас