IKEA тестує продажі через інтернет-магазини партнерів, готується до виходу в Південну Америку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

IKEA тестує продажі через інтернет-магазини партнерів, готується до виходу в Південну Америку

Фондовий ринок
227
IKEA тестує можливості продажу меблів через великі сторонні інтернет-магазини, компанія називає цю програму наймасштабнішою зміною взаємодії з клієнтами за 74 роки своєї історії.
Крім того, Inter IKEA Systems B.V. в понеділок оприлюднила на сайті показники за фінансовий рік, що завершився в серпні: сукупна виручка всіх франчайзі збільшилася на 5%, до 38,3 млрд євро. Дані по IKEA Group, на яку припадає близько 94% продажів, будуть оприлюднені окремо у вівторок.
Також Inter IKEA повідомила, що розглядає вихід на ринки Латинської Америки та розширення присутності в країнах Південно-Східної Азії після того, як в цьому році магазини компанії з’явилися в Латвії та Індії.
Активізація IKEA в інтернеті пов’язана зі скороченням відвідуваності її магазинів, які зазвичай розташовані за межами міст, а також новими digital-ідеями, заявив Financial Times глава Inter IKEA Турбйорн Льоф.
За словами Т.Льофа, тестування продажів через сторонні веб-сайти почнеться в 2018 році. Разом з тим він відмовився коментувати чутки про можливе партнерство IKEA з такими інтернет-гігантами, як Alibaba і Amazon.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас