У Лондоні «начинку» розумного будинку можна придбати за 15 фунтів на місяць — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Лондоні «начинку» розумного будинку можна придбати за 15 фунтів на місяць

Технології&Авто
550
Британський мобільний оператор O2 запускає сервіс підписки на пристрої для розумного будинку O2 Home. Компанія надасть абонемент на два роки, за умовами якого клієнти отримають у своє розпорядження термостати, датчики, камери і перехідники за £15-£17 на місяць.
Британська компанія O2 почала продаж підписки на розумні пристрої в Лондоні, а згодом пропозиція буде доступна жителям інших регіонів Великобританії. За умовами абонемента клієнти отримують набір пристроїв і доступ до мобільного додатку для управління розумним будинком Smart Hub. Оплачувати набір потрібно кожен місяць — перші два роки найдешевший комплект O2 Home Connect обійдеться в £15, а після 24 місяців використання ціна знизиться до £10. В набір входить розумний перехідник, два датчики і система управління пристроями.
Два інші набори обійдуться в £17,5 на місяць. У них додатково входять термостат або камера спостереження на вибір. У вартість кожного з трьох абонементів також включений щорічний візит техніка, безкоштовне встановлення і гарантія строком на два роки. Однак, як зазначає ресурс Which?, купівля смарт-пристроїв O2 за підпискою обійдеться дорожче, ніж купівля тих самих приладів окремо.
Системи O2 не працюють з пристроями для розумного будинку від інших брендів. В цьому полягає одна з найбільш серйозних проблем сучасного ринку інтернету речей — системи не інтегруються між собою, створюючи складний ланцюжок пристроїв, управляти якими потрібно за допомогою різних програм і мобільних додатків.
Доповнити комплект O2 можна тільки іншими пристроями марки, наприклад, датчиками для захисту від затоплення, розумними адаптерами, сигналізаціями і замками.
Сервіс підписки на IoT-пристрої запустила і інша британська компанія Hive, яка за £6 на місяць надає клієнтам дві розумні лампочки, один датчик руху, розумний перехідник і систему управління.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас