Womo, Ощадбанк та Mastercard разом з унікальними підлітками зазирнули у 2037 рік — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Womo, Ощадбанк та Mastercard разом з унікальними підлітками зазирнули у 2037 рік

Особисті фінанси
90
7 жовтня понад 470 підлітків та 250 дорослих визначали майбутнє на конференції «Завтра_2037» в київському НСК «Олімпійський». Співорганізаторами події, яка цього року проводилася вже вдруге, виступили інтернет-ресурс Womo та Ощадбанк. Генеральним партнером заходу стала компанія Mastercard.
Womo, Ощадбанк та Mastercard разом з унікальними підлітками зазирнули у 2037 рік
Подорож у майбутнє відбулась на дискусійному майданчику для креативних та відкритих до спілкування молодих людей. Учасники подорожі – активні будівельники свого майбутнього та майбутнього своєї країни: винахідники, волонтери, науковці, молоді підприємці, блогери. Безпрецедентність формату в тому, що унікальні підлітки віком від 11 до 18 років, які вже досягли більшого ніж багато хто з дорослих, ділилися зі сцени своїм баченням майбутнього та розповідали, як Україні та молодим українцям цього майбутнього досягти.
Підлітків особливо цікавило питання, якою буде Україна через 20 років, коли вони почнуть керувати країною. Говорили про різне: про науку, цифрові технології, бізнес, екологію, суспільні процеси. Про що саме – дізнайтесь із матеріалу в спецпроекті ЗАВТРА_2037 на Womo за посиланням.
Womo, Ощадбанк та Mastercard разом з унікальними підлітками зазирнули у 2037 рік
Атмосферу мандрівки в часі допомагали створювати зони активностей партнерів конференції. Планувати фінансове майбутнє України можна було на майданчику Ощадбанку. Там тинейджери разом з банкірами розбирались із тим, які саме сервіси потрібні для платіжних карток майбутнього, на прикладі молодіжної картки Ощадбанку. Її отримав кожен учасник конференції. Спільно з компанією Sensorama Lab Ощадбанк також запропонував гостям створити банкомат майбутнього в технології віртуальної реальності.
Womo, Ощадбанк та Mastercard разом з унікальними підлітками зазирнули у 2037 рік
«Підтримка Ощадбанком конференції «Завтра_2037» є інвестицією в майбутнє. Головна мета – зробити так, щоб талановита українська молодь змогла реалізуватись у своїй країні. Без цих молодих людей, які вже зараз досягли вражаючих результатів, Україна не має перспектив. Цієї конференцією ми хочемо показати всім, що у нас є молоді люди, за яких варто змагатися, створюючи належні умови в країні, – зазначив голова правління Ощадбанку Андрій Пишний. – Є у нас і ще одна ціль. Час не стоїть на місці, і передбачити його перебіг для дорослих людей дуже складно. Спілкування з креативними тинейджерами надає нам можливість краще орієнтуватись, що буде популярним у майбутньому. Окрім того, ми хотіли б, щоб молодь комунікувала не тільки онлайн і не забувала про живе спілкування».
“Багатьом з них не виповнилось і 18, а за плечима вже винаходи, визнання (часом навіть глобальне), наддосягнення та винесені з поразок уроки, – зауважує СЕО Ekonomika+ (до активів якої належить Womo.ua) Ірина Рубіс. – Учасники “Завтра_2037” трохи більш просунуті, але не зверхні. Вони прагнуть ділитись, обмінюватись досвідом, допомагати одноліткам, які ще тільки шукають свій шлях до професійної та особистісної реалізації. Вони точно про співтворчість і точно не про “моя хата скраю”. Вони мислять дуже широко та позбавлені стереотипів і самообмежень. Змушують повірити, що Україна-2037 буде в надійних руках”.
«Для нас важливо чути й вести постійний діалог із поколінням майбутнього. Згідно зі звітом World Economic Forum близько 65% сьогоднішніх випускників шкіл і вишів матимуть нові професії, яких сьогодні ще навіть немає або які тільки зароджуються. Це відбувається завдяки проникненню smart-технологій, які динамічно змінюють наше життя. Майбутнє вже ближче ніж здається, і для Mastercard – це майбутнє без готівки, де можна розрахуватись карткою або гаджетом у будь-якому місці в будь-який час. Завтра­_2037 – дуже актуальний і потрібний майданчик для того, щоб обмінятись і надихнутись ідеями й почати будувати майбутнє вже сьогодні. Це можливість познайомитись із неймовірними людьми – унікальними тинейджерами, які вже встигли реалізувати знакові технологічні проекти або ж побороти себе і серйозні життєві виклики, а також з усіма тими, хто щодня робить нашу країну сильнішою», – зазначила генеральний директор Mastercard в Україні, Молдові, Грузії та країнах Центральної Азії Віра Платонова.
Конференція «Завтра_2037» — платформа, на якій виступають підлітки, що живуть майбутнім. Отже, вона не обмежиться лише Києвом. На початку грудня конференція «Завтра_2037» відбудеться у Дніпрі, наступного року заплановано зустрічі креативних тинейджерів у Львові та Одесі.
За матеріалами:
Ощадбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас