Найприбутковіші вклади. Лідери змінюються — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найприбутковіші вклади. Лідери змінюються

Кредит&Депозит
2117
Банки знову знижують максимальні ставки за депозитними програмами. Раніше відсотки зрізали переважно «міцні середнячки», які і без того пропонували помірну прибутковість. Тепер загальну тенденцію підхопили навіть лідери, які тривалий час тішили клієнтів найвищими ставками на ринку.
Так, Банк Форвард, який кілька місяців поспіль утримував перше місце за показником максимальної прибутковості депозитів, зрізав ставки за гривневими і валютними вкладами. Щоправда, навіть після цього він продовжує платити більше за інших на ринку гривневих заощаджень. А ось за прибутковістю валютних вкладів з’явився новий лідер.
Найприбутковіші вклади. Лідери змінюються
З часу останнього огляду, в десятці найщедріших банків, які пропонують найвищі ставки за гривневими вкладами на 12 місяців, відбулися зміни. А-Банк — другий найприбутковіший банк — зрізав ставки і за рахунок цього опустився на 4-е місце в десятці. Його місце зайняв Місто Банк, що зовсім недавно потрапив до нашого огляду.
Також зменшив ставки Ідея Банк. Через це він перемістився з 5-го на 9-е місце.
Банк Форвард продовжує утримувати лідерські позиції в десятці найщедріших, незважаючи на зниження ставок. Він готовий платити вкладникам за гривневі депозити на 1,25% більше, ніж Місто Банк, який зараз на другому місці.
За два тижні 8 банків переглянули максимальні ставки за гривневими вкладами. Серед них Банк Форвард, А-Банк, Промінвестбанк, Ідея Банк, Кредит Дніпро, ПроКредит, Укрексімбанк і Укргазбанк. З них дві фінустанови — Кредит Дніпро і Укргазбанк — підвищили максимальну прибутковість своїх депозитів.
Решта 6 зрізали ставки. Більше за інших в цьому досяг успіху ПроКредит, що знизив максимальний відсоток за річними гривневими вкладами на 2%.
Максимальні ставки за валютними вкладами також знижувалися. Банк Форвард відзначився і тут: він знизив прибутковість за річними доларовими вкладами і втратив місце лідера в «доларовій» десятці. Тепер він посідає в ній лише 5-е місце. Його місце зайняв Місто Банк, який пропонує найвищу максимальну ставку за доларовими вкладами на 12 місяців.
Найприбутковіші вклади. Лідери змінюються
Дві фінустанови в десятці найприбутковіших за річними вкладами у євро — Банк Форвард і Марфін — також знизили ставки за депозитами, але залишилися на попередніх позиціях. Форвард досі посідає 6-е місце, Марфін — 7-е.
Найприбутковіші вклади. Лідери змінюються
З моменту останнього огляду максимальних ставок за вкладами всього 4 банки переглянули прибутковість своїх доларових депозитів: Промінвестбанк, Банк Форвард, Кредит Дніпро і Марфін. У всіх банках вклади подешевшали. Однак Кредит Дніпро зробив виняток для 3-х і 12-місячних вкладів. Ставки за ними зросли.
За вкладами у євровалюті за два тижні тільки три банки знизили ставки: Банк Форвард, Марфін і Укрексімбанк. При цьому не знайшлося жодного банку, що підвищив ставки за вкладами у євро.
Олексій Рябуха
Нагадуємо, що на порталі Finance.UA працює спеціальна програма Бонус до депозиту. За її допомогою можна суттєво збільшити процентну ставку за вкладом!
Як це зробити? Лише три кроки:
1. Заходьте на сторінку Бонус до депозиту від Finance.UA.
2. Обирайте зручну для Вас програму від банків у гривні, доларах або євро.
3. Оформляйте заявку на сайті!
За матеріалами:
Мінфін.com.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас