Юристи "МЕГАБАНКУ" відзначені подяками міськради — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Юристи "МЕГАБАНКУ" відзначені подяками міськради

Світ
60
Юристи ПАТМЕГАБАНК” відзначені грамотами Харківської міськради. За інформацією прес-служби банку, урочистий захід, ініційований Харківським банківським союзом та присвячений Дню юриста, пройшов 6 жовтня, в “МЕГАБАНКУ”. У ньому взяли участь представники мерії, банківського союзу, керівники і працівники харківських банківських установ, представники Харківського інституту банківської справи.
Юристи "МЕГАБАНКУ" відзначені подяками міськради
Голова правління “МЕГАБАНКУ” Олександр Шипілов підкреслив, що бути юристом сьогодні – почесно і відповідально. “Саме від ефективності вашої роботи залежить захист інтересів держави, бізнесу, громадян, чітке виконання законів. Сьогодні без вашої допомоги не функціонує жодна сфера діяльності, адже ніщо і ніхто не може обійтися без правової підтримки”, – зазначив Шипілов.
Звертаючись до колег-банкірів, президент Харківського банківського союзу Олена Жукова відзначила, що юриспруденція – одна з найбільш складних і відповідальних наук. “Ви надаєте правову допомогу, формуєте законодавчу базу країни. Харків по праву називається правовою столицею України: наш Юридичний університет імені Ярослава Мудрого виховує найкращих юристів в країні. Бажаю всім юристам сил, життєвої енергії, міцного здоров’я і благополуччя. Успіхів вам у вашій складній і відповідальній роботі”, – підкреслила Жукова.
Від імені Харківського міського голови Геннадія Кернеса юристів привітала представник Управління соціально-економічного розвитку, планування та обліку Департаменту економіки та комунального майна міськради Ольга Посашкова. Подяками міськради були відзначені співробітники “МЕГАБАНКУ”: заступник начальника управління договірно-правової роботи Дмитро Бондар та провідний юрисконсульт управління позовної роботи Анастасія Виговська.
Юристи "МЕГАБАНКУ" відзначені подяками міськради
Юристи "МЕГАБАНКУ" відзначені подяками міськради
За матеріалами:
Мегабанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас