Порошенко озвучив вимоги до Росії, прописані в законі про Донбас — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Порошенко озвучив вимоги до Росії, прописані в законі про Донбас

Казна та Політика
3238
Президент Петро Порошенко заявив, що виконання закону про створення необхідних умов для мирного врегулювання ситуації на сході України залежить від виконання Російською Федерацією пред’явлених їй вимог. Про це він сказав у відео, опублікованому на його сторінці в Facebook.
Глава держави підкреслив, що можливість виконання закону про особливості місцевого самоврядування на окупованих територіях Донбасу жорстко обумовлена ​​низкою вимог до Росії як агресора і до її маріонеткових режимів.
«Перш за все – вимогою про виведення російських військ, незаконних збройних формувань, виведення військової техніки з території України і нормою про відповідність політичних процесів стандартам ОБСЄ», – заявив президент.
Порошенко зробив висновок, що репутація України тим часом дозволяє щоразу продовжувати санкції проти РФ, яка порушує Мінські угоди. Ці обмеження дозволяють стримувати Кремль.

Довідка Finance.ua:

  • Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони схвалив проект закону “Про особливості державної політики щодо забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій і Луганській областях”.
За матеріалами:
FaceNews
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас