Генпрокуратура повідомила про підозру екс-керівнику Держагентства з інвестицій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Генпрокуратура повідомила про підозру екс-керівнику Держагентства з інвестицій

Світ
142
Департамент спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України повідомив про підозру в привласненні і розтраті державних коштів колишньому керівнику Державного агентства України з інвестицій та розвитку.
“Департамент спеціальних розслідувань в рамках досудового розслідування кримінального провадження 02.10.2017 повідомив про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України колишньому керівнику Державного агентства України з інвестицій і розвитку”, – повідомляє прес-служба Генпрокуратури в п’ятницю.
За інформацією відомства, в 2010-2011 роках він, “діючи за попередньою змовою з одним з членів уряду, вчинив заволодіння шляхом зловживання службовим становищем державними (бюджетними) коштами в особливо великих розмірах на загальну суму понад 195 млн грн на користь кількох суб’єктів господарювання, безпідставно надавши під виглядом державної підтримки інноваційних та інвестиційних проектів у реальному секторі економіки”.
До суду внесено клопотання для обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас