"МЕГАБАНК" став учасником проекту України і Європейського інвестиційного банку з кредитування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"МЕГАБАНК" став учасником проекту України і Європейського інвестиційного банку з кредитування

Кредит&Депозит
55
ПАТМЕГАБАНК” став учасником спільного проекту України та Європейського інвестиційного банку (ЄІБ) з кредитування українських малих та середніх підприємств. Про це повідомили в прес-службі банку.
Сьогодні, 5 жовтня, в приміщенні Міністерства фінансів України заступник міністра фінансів з питань європейської інтеграції Юрій Буца, голова правління “Укрексімбанку” Олександр Гриценко і голова правління ПАТМЕГАБАНК” Олександр Шипілов в присутності представників Європейського інвестиційного банку підписали угоду про надання ПАТМЕГАБАНК” довгострокового фінансування в рамках спільного проекту України та ЄІБ щодо кредитування українських малих та середніх підприємств. Обсяг проекту – 400 млн євро.
"МЕГАБАНК" став учасником проекту України і Європейського інвестиційного банку з кредитування
"МЕГАБАНК" став учасником проекту України і Європейського інвестиційного банку з кредитування
В рамках проекту банки-учасники отримують довгострокові кредитні ресурси для подальшого кредитування субпозичальників, що відповідають закріпленим в угоді з ЄІБ критеріям і домовленостями. Кошти виділяються як на інвестиційні потреби цих підприємств, так і для фінансування оборотного капіталу.
“Ми бачимо в малому та середньому бізнесі значний потенціал розвитку, цей сегмент є стратегічним для нашого банку, саме тому “МЕГАБАНК” пропонує клієнтам цього сегмента не тільки широкий спектр послуг високої якості, але і вигідні умови фінансування. Ми впевнені, що для наших клієнтів це можливість доступу до довгострокового фінансування, можливість розширення обсягів власного бізнесу і збільшення ефективності діяльності”, – зазначив голова правління ПАТМЕГАБАНК” Олександр Шипілов.
За матеріалами:
Мегабанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас