Секрети успішного працевлаштування та типові помилки при пошуку роботи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Секрети успішного працевлаштування та типові помилки при пошуку роботи

Особисті фінанси
1515
Інтернет на допомогу
Багато людей вважають, що знайти роботу «віртуально», використовуючи лише онлайн-ресурси, або важко, або взагалі неможливо. Насправді, згідно з висновками останніх досліджень, роботодавці все частіше довіряють місця людям, які використовують інтернет як засіб комунікації. Це легко пояснюється тим, що людина, що володіє комп’ютером, набагато корисніша, ніж претендент на аналогічну посаду, який не здатний без особистої зустрічі продемонструвати свої вміння та можливості.
Одним з лідерів з пошуку роботи в інтернеті на даний момент є ресурс Jobsora, завдяки якому представники найрізноманітніших професій знаходять роботу своєї мрії.
Резюме потрібно скласти грамотно
Якщо ви претендуєте на посаду, пов’язану з технічною роботою, це не означає, що ваше резюме повинно містити граматичні, орфографічні або стилістичні помилки. Скористайтеся допомогою текстових редакторів, які допоможуть знайти помилки, що впадають в очі – не варто псувати ставлення до себе через перші ж неграмотними рядками.
Не шукайте роботу за професією
У сьогоднішньому мінливому світі людей, які мають кілька вищих освіт (часто навіть з відзнаками), називають «збирачами дипломів». Такі люди, на думку більшості, щиро вважають, що наявність кількох дипломів допоможе їм працевлаштуватися за професією. І зіткнення з реаліями виявляється вкрай болючим. Ну, не потрібна країні така кількість вчителів, юристів і економістів. Займайтеся самонавчанням, перепрофілюйтеся, і тоді точно знайдете своє місце під сонцем.
Фрілансер – не безробітний
Багато хто впевнені, що фрілансери – це безробітні люди, які перебиваються якимись випадковими заробітками час від часу. Насправді, в нашому швидкоплинному світі величезна кількість фрілансерів, які заробляють регулярно. Щоправда, працюють вони теж регулярно, а не як деякі працевлаштовані любителі ухилятися від своїх прямих обов’язків.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас