Любителям німецької швидкості: Audi Sport готує відразу 5 нових моделей — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Любителям німецької швидкості: Audi Sport готує відразу 5 нових моделей

Фондовий ринок
703
Audi Sport, високопродуктивний дивізіон компанії Audi, до 2020 року випустить п’ять нових моделей. Таке завдання поставлено перед Хоффманном, новим головою цього дивізіону.
Audi випускає високопродуктивні (спортивні) версії своїх стандартних автомобілів з 1983 року. Для цього був створений спеціальний дивізіон Quattro GmbH, який в 2016 році перейменували на Audi Sport. З 1999 року цим підрозділом керував Стефан Реїл, причому цілком успішно. Але з 1 жовтня 2017 року за спортивні автомобілі цього німецького бренду тепер відповідає інша людина – Олівер Хоффманн.
Раніше Хоффманн відповідав за якість автомобілів Lamborghini, а також керував випуском двигунів Audi в Угорщині. До речі, саме під його керівництвом створили двигун V10 для Audi R8.
Перед Хоффманном поставлено завдання вивести Audi Sport на новий рівень, запропонувавши автолюбителям цілий ряд новинок. Причому п’ять з них повинні з’явитися у продажу до 2020 року. Зараз, до речі, в лінійці Audi налічується 11 спортивних моделей.

Так чим же займеться Audi Sport в найближчі роки? Насамперед, звичайно, це виробництво спортивних кросоверів. До 2020 року у дилерів повинні з’явитися новий RS Q3 (це підтверджено практично офіційно) і спортивні версії моделей Q5 і Q7, і, можливо, Q8. Також планується розробка нових RS5 Sportback, RS6 Avant, і RS7. До того ж, за чутками, німці можуть створити високопродуктивну версію кабріолета RS5.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас