Google розповіла, у чому секрет камер Pixel 2 і Pixel 2 XL — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google розповіла, у чому секрет камер Pixel 2 і Pixel 2 XL

Фондовий ринок
900
Компанія Google вирішила в подробицях розповісти про те, як їй вдалося створити найкращу мобільну камеру на ринку. Нагадаємо, що Pixel 2 і Pixel 2 XL пройшли тест авторитетного ресурсу DxOMark і отримали 98 балів, що на сьогоднішній день є найвищим результатом серед мобільних камер. Пошуковий гігант навіть зумів реалізувати портретний режим з використанням всього однієї камери, тоді як у всіх конкурентів для цього використовуються два модулі. У новому відео Google пояснила, як їй це вдалося зробити.
Ще торік, коли були представлені оригінальні Pixel і Pixel XL, стало ясно, що Google робить більший упор на програмне забезпечення та алгоритми обробки знімків. Фірмовий режим HDR+ дозволяє зробити дійсно якісний знімок практично в будь-яких умовах зйомки. Компанія продовжує розвивати цю технологію, але разом з цим розробляє й інші функції.
Головним досягненням Pixel 2 і Pixel 2 XL по частині камери можна сміливо назвати портретний режим з використанням всього однієї камери. Для цього Google застосувала технологію Dual Pixel, коли кожен піксель матриці камери розділений на два субпікселі. Саме це і дозволяє камері «бачити» картинку під двома кутами, як людське око, щоб оцінити глибину.
Далі в справу вступають технології комп’ютерного зору, машинного навчання, нейронні мережі тощо. Вони аналізують зображення і відокремлюють головний об’єкт від фону, розмиваючи останній. Згодом система повинна навчатися, і отриманий ефект покращуватиметься. Ця функція працює як з основною, так і з фронтальною камерою.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас