Mitsubishi розкрила подробиці про спадкоємця Lancer Evolution — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Mitsubishi розкрила подробиці про спадкоємця Lancer Evolution

Технології&Авто
987
Компанія Mitsubishi Motors розкрила подробиці про концептуальний електричний кросовер e-Evolution, який може зайняти в лінійці марки місце Lancer Evolution. Публічний дебют машини відбудеться в кінці жовтня на моторошоу в Токіо. Новинку оснастять трьома електромоторами і персональним помічником на базі штучного інтелекту.
У концепт-карі використовується система повного приводу з трьома електродвигунами. Один мотор встановлений на передній осі, два інші розміщені ззаду і з’єднані між собою блоком активного заднього міжколісного диференціалу (AYC) з електронним управлінням. Живляться агрегати від блоку батарей, ємність якого виробник поки не називає.
«Мозковим центром» e-Evolution стане система штучного інтелекту, персональний помічник, який координує дії водія і змінює роботу електронних систем в залежності від дорожньої ситуації. Крім цього, у нього є функція навчання: система оцінює навички водія та пропонує свою програму тренувань, подаючи рекомендації з водіння голосом або за допомогою повідомлень на панелі приладів.
Mitsubishi розкрила подробиці про спадкоємця Lancer Evolution
Персональний помічник може спілкуватися з власником: для цього використовуються розробки в сфері розпізнання голосу і технології обробки природної мови. Також голосом можна управляти освітленням, клімат-контролем і двірниками.
За матеріалами:
24.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас