КРИСТАЛБАНК продемонстрував відмінні результати в третьому кварталі 2017 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

КРИСТАЛБАНК продемонстрував відмінні результати в третьому кварталі 2017

Фондовий ринок
578
Істотний обсяг високоліквідних активів, прийнятна валютна структура ресурсної бази, диверсифікація коштів суб’єктів господарювання та кредитного портфеля корпоративних клієнтів за видами економічної діяльності дозволили КРИСТАЛБАНКу продовжити покращувати показники і в третьому кварталі 2017-го.
Висока динаміка спостерігалася за обсягом залучених коштів від фізичних осіб – зростання на 27%. При цьому термінові депозити фізичних осіб збільшилися на 40%.
Більше того, 19 вересня 2017 року незалежне рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг» підтвердило рейтинг надійності банківських вкладів КРИСТАЛБАНКу на рівні 4 (висока надійність), і кредитний рейтинг банку за національною шкалою на рівні uаА-, прогноз «стабільний».
За 3-й квартал кредитний портфель банку збільшився на 28% і станом на 1 жовтня перевищив 300 млн гривень. КРИСТАЛБАНК продовжує успішно розвивати кредитування як фізичних осіб (зростання портфеля на 65%), так і юридичних (зростання на 20%).
Банку є що запропонувати і в царині іпотечних програм. Фінустанова активно співпрацює в цьому напрямку з будівельним гігантом ПрАТ «ХК «Київміськбуд», який очолює рейтинги найбільших і надійних столичних забудовників і завжди асоціюється з високою якістю житла.
Заслуговують на особливу увагу такі спільні з «Київміськбудом» програми як «ЖИТЛО МАЙБУТНЬОГО» і «ВІД МРІЙ – ДО ДІЙ».
Найпопулярніша серед клієнтів КРИСТАЛБАНКу програма «ВІД МРІЙ – ДО ДІЙ» відома низьким рівнем процентних ставок по кредиту – від 5% річних, зручними термінами кредитування (до 20 років) і гнучкими схемами погашення кредитних коштів. Все це дозволяє їй бути найбільш затребуваною серед клієнтів банку.
Вигідні умови та високі стандарти іпотечних програм КРИСТАЛБАНКу підтверджує перемога фінустанови в номінації «Банк року № 1 за умовами іпотечного кредитування» в рамках щорічного IX всеукраїнського конкурсу «Банк року – 2017».
Організатором конкурсу виступав Міжнародний фінансовий клуб «Банкір» в партнерстві з авторитетним Університетом банківської справи.
Встигає КРИСТАЛБАНК швидко реагувати і на позитивні зміни в законодавстві України, що полегшують операції валютних перерахувань за кордон.
Відтепер фізичні особи (крім підприємців) зможуть отримувати валютні ліцензії в електронній формі (е-ліцензії) на перерахування іноземної валюти за кордон для здійснення окремих валютних операцій через КРИСТАЛБАНК.
На підставі е-ліцензій клієнти банку мають можливість протягом одного календарного року перерахувати іноземну валюту за кордон на загальну суму до 50 000 доларів США (в еквіваленті)!
Все вищезгадане вкотре підтверджує стабільність і надійність банку на ринку, а також дозволяє як КРИСТАЛБАНКу, так і його клієнтам з упевненістю дивитися в майбутнє.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас