Британський стартап залучив $339 млн інвестицій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Британський стартап залучив $339 млн інвестицій

Фондовий ринок
611
Британський телекомунікаційний стартап Truphone привернув 255 млн фунтів стерлінгів (339 млн доларів). Про це повідомляє TechCrunch.
Відзначається, що інвесторами виступили інвестиційні компанії Vollin Holdings і Minden, яка належить російському мільярдерові Роману Абрамовичу.
Отримані гроші розробники витратять на погашення боргу і подвоєння обсягу надання даних для підключених пристроїв за межами мобільних телефонів.
“Ми робимо стратегічне надбання, яке ми можемо оголосити протягом декількох днів”, — сказав генеральний директор Truphone Ральф Стеффенс.
Компанія Truphone була заснована в 2006 році і за останні три-чотири роки, зокрема, зібрала близько 239 млн доларів боргу.
Як повідомлялося раніше, американська технологічна компанія Intel назвала розмір інвестицій в компанії, які займаються дослідженнями і розробками у сфері штучного інтелекту. Зокрема, за словами виконавчого директора Intel Брайана Кржаніча, сума вкладених коштів у такі стартапи перевищує 1 млрд доларів. Зокрема, одержувачами інвестицій стали Mighty AI, Data Robot і Lumiata.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас