Аналітики Goldman Sachs роблять ставку на долар США проти євро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Аналітики Goldman Sachs роблять ставку на долар США проти євро

Валюта
2582
Недавнє зростання долара США продовжиться завдяки зміцненню американської економіки і перспективам подальшого підвищення процентних ставок, відзначають в огляді аналітики Goldman Sachs Зак Пандл і Камакшия Триведі.
“Зниження євро до долара найкращим чином демонструє зміцнення долара в найближчій перспективі”, – вважають експерти.
За оцінками Goldman Sachs, євро до кінця 2017 року впаде до $1,15, тоді як зараз він тримається майже на $1,1750, повідомляє агентство Bloomberg.
Європейські фондові ринки розчаровують, а політичний ландшафт Європи, мабуть, гіршає в умовах сутичок в Іспанії і виборів в Австрії та Італії в найближчі місяці, вважають в Goldman.
З урахуванням слабкої інфляції в єврозоні Європейський центральний банк (ЄЦБ), швидше за все, буде дотримуватися “відносно м’якого графіка згортання” програми кількісного пом’якшення (QE), вважають експерти.
Голова департаменту валютної стратегії NatWest Markets (підрозділ RBS) Мансур Мохі-уддін також очікує подальшого зміцнення долара США. Одним з факторів він називає потенційне призначення нового голови Федрезерву, який може виявитися прихильником більш жорсткої грошово-кредитної політики.
Тим часом дані Міжнародного валютного фонду показали, що ті, хто управляє валютними резервами, в минулому кварталі скорочували вкладення в євро.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас