Як справи у Tesla? Озвучено обсяги поставок автомобілів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Як справи у Tesla? Озвучено обсяги поставок автомобілів

Технології&Авто
1144
Американська компанія з виробництва інноваційних автомобілів Tesla Motors за результатами третього кварталу поточного 2017 року зафіксувала зростання поставок своїх електрокарів на 4,5% в порівнянні з другим кварталом.
Про це повідомили в прес-службі компанії.
Як пише видання Business Standard, обсяги випуску нового електрокара Tesla Model 3 ростуть повільно. Причина – наявність вузьких місць у виробничому процесі.
Через такі затримки Model 3 поки випущена тиражем всього в 260 штук.
Однак, зазначає видання, виробник зумів наростити поставки своєї продукції. За результатами третього кварталу було поставлено 26 150 одиниць Tesla Model S і Tesla Model X сукупно. Ці електрокари є драйверами продажів компанії.
В даний час неясно, в які терміни компанії вдасться врегулювати всі непорозуміння в складальному процесі нової Tesla Model 3. Раніше попередні замовлення на цю модель становили десятків тисяч, але через деякий час з’явилася інформація про те, що Tesla Motors завищила характеристики цієї моделі з метою підвищення попиту.
Тепер клієнти відмовляються від замовлених раніше Tesla Model 3 і вимагають від компанії Ілона Маска повернути їм гроші.
За матеріалами:
ПРАЙМ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас