Інтернет-лікарня в Китаї консультує до 6000 осіб на день — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Інтернет-лікарня в Китаї консультує до 6000 осіб на день

Технології&Авто
398
Такий метод прийому пацієнтів дозволяє вести постійне спостереження за станом здоров’я літніх людей, які страждають на хронічні захворювання, які живуть у важкодоступних гірських провінціях і не можуть приїхати в місто на консультацію до фахівця, повідомляє China Daily.
У Китаї відкрилася інтернет-лікарня, лікарі якої щодня консультують до 6000 пацієнтів. Для багатьох жителів провінції Гуйчжоу, яка знаходиться у важкодоступному гірському районі Китаю, це єдиний спосіб потрапити на кваліфікований медичний огляд. Особливо важливий цей проект для літніх людей, для яких поїздка до міста або неможлива в принципі, або може призвести до серйозних ускладнень для здоров’я.
«Інтернет-лікарня дозволяє пацієнтам з некритичними симптомами отримувати миттєву і професійну медичну консультацію за допомогою смартфонів або по скайпу. Завдяки цьому ми можемо вести спостереження за їхніми хронічними захворюваннями і вчасно призначати лікування», – пояснив лікар інтернет-лікарні Лью Кайхуа. За рік після закінчення інтернатури він проконсультував понад 10 000 пацієнтів в режимі онлайн.
Лікарі так само, як і в звичайній лікарні, приходять на роботу на 9 ранку, тільки прийом здійснюють, сидячи перед монітором комп’ютера. В іншому огляд цілком стандартний: запитують, які є скарги, перевіряють рівень кров’яного тиску, дивляться історію хвороби, виписують нові препарати, радять виключити з раціону жирне і смажене і робити зарядку вранці.
Всього в інтернет-лікарні компанії Longmaster Information and Technology працює понад 70 лікарів в три зміни, що дозволяє їм приймати до 6000 пацієнтів щодня.
Крім того, компанія створила платформу для спілкування лікарів з ненадто престижних лікарень з лікарями з висококваліфікованих медичних установ, а також експертами з мегаполісів. Це було зроблено спеціально, щоб пацієнти з серйозними захворюваннями могли отримати більш точний діагноз і найсучасніші схеми лікування. За словами виконавчого віце-президента Longmaster Ванг Джіана, до платформи якості експертів приєдналося понад 1000 лікарів з 200 кращих медичних установ Китаю. За час роботи лікарні вони провели близько 7000 консиліумів.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас