Пасажири повернули УЗ квитки майже на 1 млн гривень через пожежу на складі у Калинівці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Пасажири повернули УЗ квитки майже на 1 млн гривень через пожежу на складі у Калинівці

Фондовий ринок
306
Пасажири повернули “Укрзалізниці” 5 263 проїзних документів на суму понад 987 тис. грн через зміну маршрутів поїздів, яка сталася через оминання небезпечної території біля Калинівки (Вінницька обл.). Про це повідомляє прес-служба ПАТ “Укрзалізниця”.
Через надзвичайну ситуацію територія з радіусом в 40 км навколо Калинівки закрита. Понад 20 пасажирських поїздів затримуються, оскільки “Укрзалізниця” відправляє поїзди в обхід небезпечної ділянки — через станції Жмеринка, Гречани, Шепетівку, Козятин, Подольськ, Помічну, Знам’янку, Вапнярку, Миронівку. О 13:15 28 вересня “Укрзалізниця” відновила рух на ділянці Сосенка-Калинівка.
Однак за останні дві доби УЗ змінила рух 85 пасажирських поїздів. Затримка в русі становила від 30 хвилин до 14 години. Тому частина пасажирів повертає квитки на поїзди — на вокзалах і станціях відкрили додаткові квиткові каси для повернення проїзних документів.
За словами в. о. голови правління УЗ Євгена Кравцова, співробітники компанії працюють понаднормово і пріоритет в дорозі віддається пасажирським поїздам. “Зокрема, на одноколійних ділянках дороги пріоритет віддаємо пасажирським поїздам”, — запевнив Кравцов.
Пасажирів, які у зв’язку з затримкою змушені скористатися пересадкою або чекати поїзд, розміщують в кімнатах відпочинку (пріоритет — дітям).
Для забезпечення перевезення пасажирів 27 вересня призначили додатковий поїзд № 901/902 Вінниця — Львів. Також для пасажирів на ділянках Вінниця, Хмельницький, Тернопіль, які слідували в Перемишль, організували пересадку у Львові на поїзд № 51/52 Львів-Краків і включили до складу поїзда додатковий вагон.
Зазначимо, що через пожежу на складі боєприпасів в Калинівці УЗ евакуювала співробітників станцій Сосенка, Варшиця, Калинівка-1, Калинівка-2, Гулівці, Холоневська, а також персонал роз’їзду Сальницкий.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас