Mastercard визначив ТАСКОМБАНК банком-лідером у запровадженні Masterpass — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Mastercard визначив ТАСКОМБАНК банком-лідером у запровадженні Masterpass

Фондовий ринок
690
Мasterсard назвав ТАСКОМБАНК кращим партнером, який надає клієнтам максимально широкий спектр можливостей у частині використання цифрових технологій онлайн-платежів на платформі Masterpass.
У 2017 році ТАСКОМБАНК став першим в Україні банком, клієнти якого отримали автоматичний доступ до власних цифрових гаманців на платформі Masterpass та, відповідно, можливість безпечно здійснювати онлайн-платежі в один клік на сайтах і в мобільних додатках тисяч торговців в Україні та по всьому світові.
«ТАСКОМБАНК активно розвиває напрям електронної комерції, завдяки чому наші клієнти отримують можливість одними з перших користуватися перевагами найсучасніших платіжних онлайн-сервісів. Технологія Masterpass використана банком у кількох площинах: мобільних додатках і web-майданчиках. Першим мобільним додатком з можливістю оплат з Masterpass в Україні став додаток для виклику таксі Etaximo. За ним слідувала ціла низка інших проектів. Зокрема, сервіс VodafonePay — мобільний додаток для оплати послуг та переказів з картки на картку. Сервіс оплати мобільного зв’язку на сайті мобільного оператора Kyivstar. Додаток OKKO Pay для оплати пального на АЗС ОККО, не виходячи з автомобіля. Сервіс з оплати залізничних квитків на сайті booking.uz.gov.ua. Система Karton.ua для здійснення переказів із картки на картку. Додаток Parking UA зі сплати за парковку в Києві», — розповідає Заступник Голови Правління АТ «ТАСКОМБАНК» Валерій Даниленко.
«Важливо також відмітити, що успіхи ТАСКОМБАНКУ в частині запровадження подібних інноваційних проектів стали можливі, зокрема завдяки плідній співпраці з процесинговим центром TAS Link. Ми не плануємо зупинятися на досягнутому й продовжуватимемо експансію технології. Вже найближчим часом запровадимо послугу Р2Р переказів на майданчиках у WEBі», — додав Валерій Даниленко.
«У всьому світі ми розвиваємо сміливі інновації, котрі відкривають нові можливості безготівкових оплат. Платформа цифрових гаманців Masterpass виводить платежі на новий рівень доступності, швидкості й комфорту, без необхідності вводити карткові дані при здійсненні платежів чи навіть тримати платіжну картку в руках. Ми раді, що ТАСКОМБАНК став нашим надійним партнером у розвитку такого революційного рішення в Україні, який створює новий стандарт розрахунків. Ми високо цінуємо готовність банку запроваджувати разом із нами сміливі інноваційні проекти, в багатьох з яких немає аналогів у світі, та з упевненістю можемо назвати ТАСКОМБАНК українським лідером із впровадження Masterpass – як справжнього драйвера електронної комерції», — підкреслила Віра Платонова, генеральний директор Mastercard в Україні, Грузії, Молдові та країнах Центральної Азії.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас