Учасники стартап сесії FinTech Ukraine 2017: MO CASH — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Учасники стартап сесії FinTech Ukraine 2017: MO CASH

Фінтех і Картки
1243
Компанія BankOnline за підтримки медіа-партнерів Finance.ua і “Мінфін” оголошує місяць FinTech Ukraine.
Протягом місяця ми будемо знайомити вас із новими проектами в галузі фінансових технологій, які нещодавно заявили про себе і зараз завойовують своє місце на ринку України і не тільки. Хто вони, які рішення пропонують, в чому їх унікальність?
Про це ми розповімо в рубриці “Учасники стартап сесії FinTech Ukraine 2017”. А познайомитися з ними особисто, дізнатися подробиці й віддати свій голос за найкращий, на вашу думку, проект можна 1 листопада на конференції FinTech Ukraine 2017. Починаємо MO CASH:
Учасники стартап сесії FinTech Ukraine 2017: MO CASH
Завдання, які вирішує проект:
Платформа MO CASH допомагає підприємцям і власникам бізнесу дистанційно отримувати позики без застави і поручительства, а жителям країни цілодобово і без вихідних інвестувати безпосередньо в український бізнес. Створюються нові робочі місця. Гроші населення вливаються в реальну економіку України.
Особливість проекту:
Платформа MO CASH дозволяє власникам бізнесу та підприємцям залучати для свого розвитку гроші громадян, а жителям країни – вкладати кошти безпосередньо в український бізнес. Кожен офіційно зареєстрований підприємець може розповісти про свій бізнес і залучити інвесторів для його розвитку.
Підприємці та власники бізнесу виставляють на сайті Платформи заявку на отримання позики до 500 тис.грн. У заявці вказується основна інформація про бізнес і ключові фінансові показники. Всі заявки перед розміщенням на сайті Платформи аналізуються кредитними фахівцями Платформи і рейтингуються за рівнем ризику.
Заявка на сайті Платформи активна протягом 30 днів – якщо проект зібрав необхідну суму, вона буде переказана позичальнику у вигляді позики. Договори позики підписуються онлайн за допомогою ЕЦП.
Доходи інвесторів при розміщенні грошей в проекти, які містить цей сайт Платформи, будуть вищі, ніж пропонують банківські депозити, за рахунок прямого інвестування в бізнес без посередництва фінансових установ. Інвестиції можна перерахувати з будь-якої банківської картки, а дохід в розмірі 25%-35% річних і частина позики виплачується щомісяця на картку. Для захисту інвесторів, вкладення можуть бути добровільно застраховані.
Кілька слів про проект:
Соціальна роль Платформи MO CASH – підтримка малого українського бізнесу, формування місцевих і регіональних спільнот із позичальників та інвесторів, створення нових робочих місць, а також формування генерації інвесторів, які «думають і заробляють», із звичайних громадян.
Люди:
Команда Платформи MO CASH сформована з ІТ-архітекторів, кредитних і фінансових аналітиків з більш ніж 10-річним досвідом роботи в банках за напрямками «кредитування» і «ризик-менеджмент».
Web-сайт:
https://mo.cash/
Дізнатися більше про проект MO CASH та інші технологічні рішення в фінансовому секторі, а також проголосувати за кращий проект можна 1 листопада 2017 на конференції FinTech Ukraine 2017, організатором якої виступає компанія BankOnline.
Зареєструватися на конференцію FinTech Ukraine 2017 можна тут.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас