Автомобілі Jaguar і Land Rover отримають нове позначення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Автомобілі Jaguar і Land Rover отримають нове позначення

Технології&Авто
630
Всі автомобілі Jaguar і Land Rover тепер будуть мати нове позначення моделей. Компанія Jaguar Land Rover розраховує, що так автолюбителям стане легше визначати види палива і потужність двигунів.
Нове позначення в назвах отримають моделі 2018 року. При цьому новий кросовер Range Rover Velar вже має таке нове позначення.
На сайті Auto Express оприлюднили шпигунські фотографії F-Type з новим знаком P380 AWD, де «AWD» – це тип приводу, «P» – бензин, а «380» — потужність двигуна. Дотримуючись цього принципу, нова F-Type з 4-циліндровим 2,0 л двигуном буде позначатися як P300.
Базовою моделлю кросовера Range Rover Velar є версія D180 з дизельним двигуном, а топова версія – це P380, що оснащується 3,0 л турбодвигуном V6, як і F-Type.
У 2018 році почнуться продажі Jaguar I-Pace і гібридних версій позашляховиків Range Rover і Range Rover Sport, показаних публіці нещодавно під час автосалону у Франкфурті. Це означає, що, наприклад, I-Pace отримає позначення E400 (оскільки потужність його силової установки складе 395 «коней»).
До речі, нещодавно компанія Audi теж анонсувала зміну в позначенні своїх моделей, однак вони будуть, як нам здається, менш зрозумілі, ніж зміни в автомобілях Jaguar Land Rover. Німці вибрали довільні номери для позначення потужності двигунів TFSI і TDI. Цю нову систему кодування Audi застосує для гібридних моделей і електромобілів.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас