Мексика через урагани і землетруси знизила видобуток нафти — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мексика через урагани і землетруси знизила видобуток нафти

Енергетика
141
Мексиканський Pemex у вересні знизив обсяги видобутку нафти і виробництва нафтопродуктів через землетруси і урагани, повідомила компанія.
Тим часом, зазначається, що природні катаклізми не завдали істотної шкоди об’єктам компанії. Pemex, як і раніше, розраховує на середній рівень видобутку цього року в 1,944 мільйона барелів на день, компенсуючи вересневе зниження сильними показниками за серпень.
Після землетрусу магнітудою 8,2, що стався 7 вересня, Pemex зупинив роботи на заводі в Саліна Крус з міркувань безпеки, а поштовхи в штаті Оахака 23 вересня ускладнили роботи з відновлення нормального функціонування підприємства. Компанія має намір відновити операції наприкінці вересня і вийти на повну потужність до третього тижня жовтня.
Крім того, постраждав видобуток компанії і від вересневих ураганів. Землетрус магнітудою 7,1 стався в Мексиці 19 вересня. Потужні підземні поштовхи на півдні країни дійшли і до Мехіко, де зруйновані десятки будинків. Згодом повідомлялося ще про два повторні удари підземної стихії магнітудою 5,8 і 6,1. За останніми офіційними даними, загинули 337 осіб. Ще один сильний землетрус стався 7 вересня, тоді загинули близько 70 осіб.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас