У Києві викрили махінації з бюджетними коштами на 180 млн гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві викрили махінації з бюджетними коштами на 180 млн гривень

Кримінал
598
У Києві викрили махінації з бюджетними коштами на 180 млн гривень. Про це повідомив перший заступник голови Державної фіскальної служби (ДФС) Сергій Білан.
“Співробітники податкової міліції ГУ ДФС в м.Києві викрили замах на привласнення бюджетних коштів в особливо великих розмірах… встановлено, що службові особи одного з київських підприємств, яке займається торгівлею газом через місцеві (локальні) трубопроводи, в квітні 2017 року внаслідок проведення господарських взаємовідносин з іншим підприємством занизили податкові зобов’язання з ПДВ на 180 млн гривень і в порушення вимог Податкового кодексу України завищили суму бюджетного відшкодування ПДВ в такому ж розмірі”, – йдеться в повідомленні.
Таким чином, фігуранти скоїли замах на незаконне заволодіння державними коштами в особливо великих розмірах. Нагадаємо, в травні співробітники податкової міліції Головного управління Державної фіскальної служби в Києві виявили факт безпідставного завищення посадовими особами державної компанії суми податку на додану вартість (ПДВ) на 326 млн гривень з подальшим відшкодуванням з бюджету.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас